fredag, september 16, 2011

Supporta scenen: Strontium Squad

Gillar ni death 'n' roll? Då tycker jag att ni ska masa er till Lund, närmre bestämt Mårtenstorget, imorgon. Kl. 22.00 går polarna i STRONTIUM SQUAD på. Det låter svängigt och tungt om detta gäng, men jag hoppas för allt i världen att de ställer sig på gaspedalen nån gång emellanåt - annars finns risken för att åtminstone jag tröttnar ;-).

Hur det låter kan man höra här.

Alltså.

Vad? Strontium Squad
Var? Mårtenstorget, Lund
När? 17/9, kl. 22.00
Pris? Noll.

/Martin

6 kommentarer:

STRONTIUM SQUAD sa...

Vi lovar dyrt och heligt att såväl ställa oss på gasen som att sakta ned föreställningen till riktigt gravgrävartempo. Alla hastighetspreferenser tillgodoses på en STRONTIUM-SQUAD-spelning!

Metallbibliotekarien sa...

Gött att höra!

Jarno sa...

Jag åker ner mot Lund och ska bevittna denna kulturnatt. Om bibliotekarierna ser en blond man med skogshuggarskjorta och Nifelheim t-shirt så säg hej!

Strontium Squad ska jag se/höra. Några andra tips?

Metallbibliotekarien sa...

Det skall jag göra! Du, jag har inte en aning om vilka andra grejer som är värda att se - jag kommer bara kolla på Strontium.

Jarno sa...

Såg Strontium Squad. Habilt band, men de borde helt klart spela långsammare. Mitt intresse för deras snabba låtar var inget vidare, men deras yngre fans gillade det såg jag.

Metallbibliotekarien sa...

Kom aldrig iväg då min hosta erupterade något alldeles våldsamt under den sena eftermiddagen. Istället för mosh blev det slem :-(
Bittert då det hade varit trevligt att träffas.

Featured Post

Fredagslistan 2024, vecka 15: Coffin of the Storms

För de som fortfarande ägnar den norska scenen någon uppmärksamhet inträffade nyligen en av årets större händelser: COFFIN STORMS släppte si...

Populära inlägg