måndag, december 16, 2013

Högt och lågt på Werock

I takt med att skribenterna sliter sina luggar över årsbästalistan ligger recenserandet lite på sparlåga på Werock. Jag fick dock ändalykten ur vagnen och lyckades producera några tecken om två death metalalster.

Ni som följer med i mina nomineringar till årsbästalistan känner igen omslaget till vänster - "Darkness Unbound" från DEMONICAL. Och som jag skriver i den längre recensionstexten så är det liksom inget snack om att denna skiva kommer hamna på årsbästalistan, det är bara fråga om vilken placering den kommer få. En magiskt bra skiva som jag just nu inte kan få nog av.

Sen har vi en skiva från ett band som det har pratats en del om - BROKEN HOPE som är i full gång med att återuppbygga sin karriär efter ett mycket långt uppehåll. "Omen Of Disease" heter skivan och den lever inte upp till den mindre hype som den har åstadkommit i främst USA. Läs vad jag tycker om skivan här.

/Martin

3 kommentarer:

Christofer sa...

Är själv inte helt övertygad av senaste Demonical-plattan. Tycker fortfarande dom två första skivorna är deras bästa och Darkness Unbound lirar i en lägre division.

Metallbibliotekarien sa...

Dyrkar i stort sett utan förbehåll då jag fram tills idag inte har hört föregångarna. En miss, kanske, men å andra sidan kan jag då med gott samvete och oförställd glädje smäcka på senaste plattan och ha enmans-mosh :)

Christofer sa...

He he. Det låter sannerligen inte dumt. :)

Featured Post

Fredagslistan 2018, vecka 24: Suffocation!

Gott folk! Jag fortsätter att tokpeppa inför Copenhell som är nästa vecka, med att köra en lista med SUFFOCATION som enda band. Det här ...

Populära inlägg