onsdag, april 18, 2012

Accept & Snowy Shaw

De senaste dagarna har jag mitt i min KING DIAMOND-eufori även spenderat lyssnandes på den nya ACCEPT-skivan. Jag är återigen helt förstummad. Ett band jag hade räknat bort totalt efter tråkspelningen på Sweden Rock 2005 är nu så bra att det om några år i backspegeln troligtvis kommer att framgå att de aldrig var bättre än just nu. Jag älskar Accept, gammalt som nytt, jag tycker om UDO (sångaren men inte solobandet) men det var längesen ett Accept med Udo lät så här bra. Jag ser verkligen fram emot att återigen få avnjuta Wolf Hoffmanns underbara gitarrspelande på Amager Bio i Köpenhamn dagen innan halloween!

Och när vi ändå rör oss i de nejderna: lördagen den tredje november markerar vi i almanackan som dagen då vi återigen får en möjlighet att avnjuta miniguden SNOWY SHAW och hans all star band, denna gång i Varberg. Alla ni som missade giget sist får nu en andra chans. Det blir lite andra gäster denna gång (kanske lyckas han få dit Mikkey Dee som var tvungen att missa det sist? ) och jag ska med själ och hjärta försöka lobba in "Le Theatre De Vampire" i låtlistan. Eller som jag kort uttryckte det när jag läste nyheten:

YEEEEEEEEEHAAAAAAAA!



/Alex

2 kommentarer:

Seance sa...

Udo är kult! nya sångaren är riktigt bra men David Reece förblir den bästa sångaren ACCEPT haft.

Alex sa...

David Reece var ok men framförallt är Eat The Heat en kanonbra tillika fruktansvärt underskattad skiva. När de körde X-T-C i Lund 1993 så njöt jag, synd att de inte vågar ta fram typ Generation Clash eller nåt nu.

Featured Post

Fredagslistan 2024, vecka 13: Hetast just nu enligt Martin

 Gott folk!  Idag är det långfredag. En dag som, om du är kristen, ska tillbringas i dyster kontemplation över att Jesus spikades upp på kor...

Populära inlägg