tisdag, december 07, 2010

Supporta scenen

Konsertåret 2010 avslutas för min del på ett alldeles utmärkt sätt: SOILWORK på KB på torsdag - och det var längesedan jag såg fram så mycket mot att få se bandet. Det beror såklart på att bandet har återkommit med kraft i och med albumet "The Panic Broadcast" och jag hoppas på en hel del låtar från plattan.



Med på turnén följer även ALL THAT REMAINS (som jag i ärlighetens namn inte har någon relation alls till), CALIBAN som verkligen är en kraft att räkna med i livesammanhang, BLEED FROM WITHIN (ytterligare ett band jag inte har så bra koll på) och NEAERA vars "Forging The Eclipse" verkligen lyfte för mig efter ett antal lyssningar. Vill man kolla in ett av bandets tidigare alster, "Omnicide - Creation Unleashed" är det bara att följa länken.

Ganska dyr biljett, 365 spänn, men med tanke på hur bra SOILWORK är för tillfället är jag benägen att hävda att paketet är värt de pengarna.

/Martin

1 kommentar:

Tomasz Swiesciak sa...

Hade gärna sett Soilwork men tyckte inte att Klubben i Stockholm var en bra arena för något av banden.

Featured Post

Fredagslistan 2024, vecka 16: Dalarna darkness descends

När jag tänker på idén om landet Sverige och kanske framförallt någon mytologisk bild är det inte sällan Dalarna dyker upp i mitt huvud. Det...

Populära inlägg