tisdag, december 07, 2010

Supporta scenen

Konsertåret 2010 avslutas för min del på ett alldeles utmärkt sätt: SOILWORK på KB på torsdag - och det var längesedan jag såg fram så mycket mot att få se bandet. Det beror såklart på att bandet har återkommit med kraft i och med albumet "The Panic Broadcast" och jag hoppas på en hel del låtar från plattan.Med på turnén följer även ALL THAT REMAINS (som jag i ärlighetens namn inte har någon relation alls till), CALIBAN som verkligen är en kraft att räkna med i livesammanhang, BLEED FROM WITHIN (ytterligare ett band jag inte har så bra koll på) och NEAERA vars "Forging The Eclipse" verkligen lyfte för mig efter ett antal lyssningar. Vill man kolla in ett av bandets tidigare alster, "Omnicide - Creation Unleashed" är det bara att följa länken.

Ganska dyr biljett, 365 spänn, men med tanke på hur bra SOILWORK är för tillfället är jag benägen att hävda att paketet är värt de pengarna.

/Martin

1 kommentar:

Tom S. sa...

Hade gärna sett Soilwork men tyckte inte att Klubben i Stockholm var en bra arena för något av banden.

Featured Post

Martins tekniska tisdagstips, vecka 34: Enfold Darkness

Gott folk! Semestern är över, och det har - äntligen - blivit dags att köra igång de tekniska tisdagstipsen igen! Visst har ni saknat de...

Populära inlägg