tisdag, juni 16, 2009

Behemoth

3 lyssningar in på BEHEMOTHs kommande släpp "Evangelion" inser jag att det mycket väl kan vara årets bästa platta jag lyssnar på. Mer atmosfäriskt bitvis, men Inferno lägger som vanligt stor vikt vid att mata blastbeats och köra sitt sinnessjuka finnesslir i varje låt. Det låter i brist på andra uttryck - för jävla bra.

8 kommentarer:

Kim sa...

Vill ha...!
:)

Fredrik sa...

Ja, livet är synnerligen orättvist! Vem skulle inte vilja ha en förhandstitt på den plattan...?

Njut av ditt privilegium! :-)

DCLXVI sa...

Vilken avundsjuka som svepte över en..! Hur kom du över en promo?
Hoppas den har mer gemensamt med Demigod än The Apostasy.

Den som väntar på nåt gott väntar alltid för länge, så jag hoppas också att den läcker ut snart... Sen ska den naturligtvis köpas, i allehanda praktfulla utgåvor ;-)

Metallbibliotekarien sa...

Kim: Förstår det!
Fredrik: njuter till fullo kan jag säga!
DCLXVI: Har att göra med att jag ska intervjua Nergal i nästa vecka - annars hade jag fått vänta som alla andra. Påminner både om Demigod och The Apostasy. Produktionen är dock i mina öron bäst på Evangelion - i synnerhet trummorna låter mycket bra.

DCLXVI sa...

Intressant, och ungefär vad jag väntat mig. Om ett par tre album kommer Apostasy ses som en parantes ;-) Hur lång blir skivan förresten? Är det WeRock du intervjuar för?

Metallbibliotekarien sa...

DCLXVI: *skratt* för mig kommer The Apostasy inte bli en parentes - gillar den skarpt. Runt 40 minuter lång - 9 låtar. Japp, det är för Werock jag intervjuar.

DCLXVI sa...

Fint, ser fram emot intervjun! :-)
Hehe nej, jag överdriver kanske lite (...) ingen Behemoth-skiva (efter Pandemonic Incantations i min bok) kan väl ses som en parantes. Men jag ser gärna fler stämningshöjande andningstillfällen som början av The Reign ov Shemshu-Hor och fler finplacerade fläskigt långsamma partier än The Apostasy hade att erbjuda. Nåja, allt i sinom tid ;-)

Metallbibliotekarien sa...

DCLXVI: Det finns brutaltunga partier där det inte är plattan i mattan som gäller - och de ligger på exakt rätt ställen :)

Featured Post

Fredagslistan 2018, vecka 26: Vinnie Paul

Gott folk! Jag gissar att ni, likt väldigt många andra, har uppmärksammat att PANTERAs legendariske trummis Vinnie Paul är död. Jag blev...

Populära inlägg