torsdag, juni 18, 2009

Dag 1 SRF

Så, nu ligger del 1 av rapporteringen från Sweden Rock Festival 2009 uppe - enligt redaktör Wasse är det ett skakande sådant - vilket kan ha att göra med bylinebilden *skratt*. Mycket nöje i alla fall!

Artikeln hittas här.

5 kommentarer:

Jarno sa...

Jag vill inte vara spydig, tråkig eller tyken.

MEN!

Alla dessa fjortisuttryck som *skratt*, *ler* osv gör att bloggen ger ett mer oseriöst intryck. Detsamma gäller alla smilies.

Bara en kommentar från min sida, men du bestämmer helt och hållet hur du gör.

Kim sa...

Håller inte med Jarno ett endaste dugg om det här. Nätkommunikationen behöver sina möjligheter till markörer, och vi väljer hur vi uttrycker oss, var och en efter sin personlighet. Precis som i muntlig kommunikation.

Innehållet i denna blogg borgar för kvaliteten. Att vara seriös behöver definitivt inte innebära att ständigt vara allvarlig.

Så jag hoppas verkligen Metallbibliotekarien fortsätter le, smajla - och skriva roliga och intressanta inlägg :)

MetalMats sa...

Jag håller inte heller med Jarno. Metallbibliotekarien är ett utmärkt exempel på att man kan lyssna på extrem musik (mkt hårdare än jag någonsin skulle drista mig till) utan att för den skull ha en image att man är hård som stål och käkar små barn till frukost. I likhet med Kim anser jag att graden av seriositet inte har det minsta att göra med att alltid vara gravallvarlig.

Det är underbart befriande med en person som i alla lägen vågar bjuda på sig själv och vågar stå för den han är. Det är metal för mig!

Tomasz Swiesciak sa...

Om vi struntar i alla fjortisuttrycken ville jag bara säga att det var en intressant första del att läsa. Och faktumet att jag nu blir sugen på att se Amon Amarth på riktigt.

Metallbibliotekarien sa...

Jarno: Tycker för egen del att jag brukar hålla en ganska seriös ton - så pass mycket att jag ibland vill lätta upp stämningen, därav alla smilies och känslouttryck som jag, liksom Kim, tycker är en ganska tacksam del att använda i nätkommunikationen.

Tomasz: Tack för det - hoppas bara Wasse lägger ut resterande delar snart. Amon är helt klart sevärda, så ta chansen om du får den!

Featured Post

Fredagslistan 2018, vecka 26: Vinnie Paul

Gott folk! Jag gissar att ni, likt väldigt många andra, har uppmärksammat att PANTERAs legendariske trummis Vinnie Paul är död. Jag blev...

Populära inlägg