fredag, mars 27, 2009

Beroendeframkallande

är vad jag härmed utnämner MASTODONs "Crack The Skye" till. Har i stort sett inte lyssnat på något annat sedan den släpptes, och när jag inte lyssnar dröjer sig den episkt mäktiga musiken kvar i huvudet. Bra mycket roligare att ha Oblivion på hjärnan än Gullefjun som jag drabbades av i måndags!

Sedan ett litet ja! för att SRF har bokat OVER THE RAINBOW. Hoppas lite försiktigt på att Ronnie James Dio kommer upp och sjunger Since You've Been Gone som gästsångare.

2 kommentarer:

SheerFaith sa...

Jag måste nog ge Mastodon ännu en chans. Har aldrig riktigt fastnat för dom, har försökt både med Leviathan och Blood Mountain. Ska ge Crack the skye en chans.

Metallbibliotekarien sa...

SheerFaith: Både "Levitathan" och framför allt "Blood Mountain" innehåller en hel del meckiga låtar, som jag visserligen älskar, men de är ändå större utmaningar än "Crack The Skye" som jag upplever som mer lättlyssnad (utan att för den skull vara slätstruken).

Featured Post

Fredagslistan 2018, vecka 7: Vabruari

Gomorrn fredagsvänner! Idag ligger både jag och Martin nere för räkning i blandade förkylningar så vi kör helt enkelt en favorit i repris....

Populära inlägg