fredag, mars 01, 2013

Fredagslistan 2013 vecka 9 eller Glöm Inte Tandborsten

Fredagen är här igen och eftersom Martin fortfarande pysslar med annat någon annanstans och Susanne brottas med döden i någon form av bacillrelaterad sjukdom så föll det på min lott att steppa upp och se till att traditionerna upprätthålles. Fredagslistan, således. Den uppmärksamme lyssnaren har tidigare fått tugga i sig allehanda spännande tema signerade tidigare nämnda kollegor, jag ville inte vara sämre varför jag redan tidigt i veckan satte på mig tänkarmössan. Valet föll tidigt på "Melankolisk Grindcore från Andorra".

Efter att ha botaniserat runt i Ginzas och Spotifys tämligen karga utbud i ämnet stod det klart att jag skulle få tänka om helt. Samtidigt blev jag sugen på en Calzone. Pizza. det finns massor av bra grejer som börjar på bokstaven P. Pizza. Pingviner. Plåster med Bamsemotiv. Det finns förvisso också Palsternackor, men inget kalas utan kras som det heter, jag hävdar detta faktum till trots att P är en alldeles förträfflig bokstav.

Således - listan idag består enkom av låtar som börjar på bokstaven P. Det är en halvbrokig blandning. Lite av varje, som de i köttbranschen säger. Ingen Ponny skadades dock vid tillverkandet av listan.

Trevlig helg gott folk!

/Alex
 

Inga kommentarer:

Featured Post

Fredagslistan 2024, vecka 16: Dalarna darkness descends

När jag tänker på idén om landet Sverige och kanske framförallt någon mytologisk bild är det inte sällan Dalarna dyker upp i mitt huvud. Det...

Populära inlägg