måndag, oktober 24, 2011

Ljuvliga halloweenvecka

Ah...första dagen på halloweenveckan. Eller nästan iallafall, rent strikt är det såklart måndag nästa vecka som hyser denna ondaste av alla dagar, men jag laddar hela denna veckan inför nästa måndag och toppar redan på lördag med att se ALICE COOPER i London. En konsert som för övrigt direktsänds på ett par tv-kanaler. Hoppas det dyker upp en DVD inom en inte alltför avlägsen framtid. Annat skoj kommer att hända där också men det tar vi nästa vecka.

Åter till halloween. Det är såklart ingen slump att vårt favoritantihelgon KING DIAMOND skrivit låtar om halloween flertalet gånger, både som soloartist och i MERCYFUL FATE. Det blir säkert mer traggel om dem under veckans gång, men för att verkligen kickstarta denna smått fenomenala vecka bjuder jag på den vackraste ondska i sin renaste form. Alla efterföljare - ner på knä och tillbe, så här bra kan ni aldrig bli ändå.



/Alex

Inga kommentarer:

Featured Post

Fredagslistan 2024, vecka 13: Hetast just nu enligt Martin

 Gott folk!  Idag är det långfredag. En dag som, om du är kristen, ska tillbringas i dyster kontemplation över att Jesus spikades upp på kor...

Populära inlägg