fredag, oktober 28, 2011

Fredagslistan

Här ska ni få en grundregel som gäller fredagslistor: jag strävar alltid efter att upptäcka och ha med fler för mig nya akter än gamla käpphästar på min del av listan. Denna veckan har jag lyckats ganska väl: 4 av 5 låtar är av band som jag hittat denna veckan. Undantaget är DECREPIT BIRTH som finns representerade med låten Through Alchemy Bound Eternal från "Diminishing Between Worlds".

Alex har lyckats med att ha med en låt som kvalar in för mig på en lista över de sämsta låtarna som har skrivits, spelats in och givits ut. Jag är ledsen Alex men så är det: Clones av ALICE COOPER från "Flush The Fashion" är så erbarmligt dålig att det kryper i skinnet på  mig. Dock har Alex med några låtar som också är verkligen bra i mina öron.

Susanne håller extremmetallens fana högt - att börja med NASUMs The Deepest Hole från den bästa svenska metallskivan någonsin "Shift" ger ju såklart extrema pluspoäng om ni frågar mig.

Det var det - 15 låtar och en speltid på en timme hittas nedan.

/Martin

5 kommentarer:

JKroxmal sa...

Att inbilla sig att "Shift" är bättre än "Slaughter of the Soul" är... inbillning.

Metallbibliotekarien sa...

Nä - det är det inte. Galet kanske, men inte inbillning.

Alex sa...

Haha, Clones är den speciella låten jag berättade för dig om igår Martin. Den enskilda låten jag ville höra live helst av allt. Imorgon när jag hör den i London ska jag INTE tänka på dig :)

Susanne sa...

Alex, du behöver inte tänka på mig heller, jag tyckte också att den var "lite sådär"! (Hrm.) ;) Men dock, ha en fantastisk resa nu och hoppas spelningen blir lyckad!

Metallbibliotekarien sa...

Nä, tänk inte på mig. Utan ha det bara så kul. Jag kan roa mig på annat sätt haha!

Featured Post

Fredagslistan 2019, vecka 50: In på upploppet

Goddagens! Idag är det inte bara fredagen den 13:e utan även lucia och då kan vi ju passa på att tänka både på blandade skräckfilmer och på...

Populära inlägg