fredag, december 10, 2010

Fredagslistan och reflektioner

Fredag! Och en lång lista i vanlig ordning: 9 timmar och 103 låtar bestående av en hel massa svängig, blästrande, experimentell musik. Alex har snöat in helt denna veckan på Ozzy-erans BLACK SABBATH och inte mig emot. Jösses vilken musik den gruppen har skapat. För egen del blev det en liten skvätt death metal från Polen, lite BTBAM, QUEENSRYCHE och NEAERA.

NEAERA tillhörde den samling band (CALIBAN, ALL THAT REMAINS, BLEED FROM WITHIN och SOILWORK var de andra) jag såg på KB i går och i väntan på att recensionerna publiceras på WeRock och Metal Covenant får ni lite reflektioner i stil med Fredrik "Blasphemedia" Sandberg bjöd på i samband med JOB FOR A COWBOYs spelning i Göteborg. Tack för uppslaget Fredrik!
- Att turnélivet har sina hardships visste nog de flesta. Skottska BLEED FROM WITHIN hade uppenbarligen ingenstans att sova märkte man på lappen vid merchförsäljningen som löd: BFW need a floor to crash on tonight. Can you help us out?...
- ALL THAT REMAINS trummis Jason Costa måste ha den högst inställa hi-haten inom metal. Axelhöjd ungefär. Dessutom spelar han med traditionell fattning. Det ser väldigt obekvämt ut när han lägger över vänsterhanden på hi-haten under vissa blastbeatpartier.
- Oliver Hebert från samma band hänger av sig gitarren och går direkt till baren för att umgås med fansen. Efter handskakningen säger han: I love your Freddie Krugershirt om min röd- och svartrandiga tröja.
Trevlig helg!
/Martin

Inga kommentarer:

Featured Post

Fredagslistan 2024, vecka 12: KRSNA-core

 År 1965 hoppade en gammal gubbe vid namn Prabhupada på båten i östra Indien och klev av densamma i New York. Där bodde han en sväng i en pa...

Populära inlägg