måndag, november 22, 2010

Supporta scenen

Årets hårdaste turnépaket? Jo, det kan det nog banne mig vara. JOB FOR A COWBOY, ANNOTATIONS OF AN AUTOPSY och TRIGGER THE BLOODSHED lirar på KB i Malmö ikväll, och jo jag vet ju att det är måndag, och att pengarna kanske tryter men jag både tror och hoppas att detta kan bli en bra konsert. 190 spänn är ju inte speciellt mycket för tre band, eller hur?

JOB FOR A COWBOY är ju störst, och bandets spelning på Mejeriet tidigare i år visade på ett band som krossar på scen.

Fast jag ser, får jag erkänna, mer fram emot de övriga två banden. ANNOTATIONS OF AN AUTOPSYs blytunga "The Reign Of Darkness" har en hel del bra låtar även i fall skivan som helhet inte når riktigt ända fram. Det gör, vilket ni säkert har förstått, "Degenerate" av TRIGGER THE BLOODSHED som jag ser extra mycket fram emot att få se på scen.

/Martin

1 kommentar:

Tomasz Swiesciak sa...

Jag funderar på att recensera spelningen men är lite osäker i dagsläget. Gillar ju JFAC så jag skulle helst inte vilja missa det. Du får redogöra för spelningen i Malmö om du ser den.

Featured Post

Fredagslistan 2024, vecka 16: Dalarna darkness descends

När jag tänker på idén om landet Sverige och kanske framförallt någon mytologisk bild är det inte sällan Dalarna dyker upp i mitt huvud. Det...

Populära inlägg