torsdag, november 18, 2010

Myspace-race mark II

Dags för ett nytt myspace-race. Det går till på följande sätt;jag börjar med ett valfritt band, sedan måste jag välja ett band från första bandets sida att gå vidare till. En låt per band, och ja, det finns ju såklart en liten tvångsmässighet i detta. Men det är vansinnigt kul.

Första band: TORTURE DIVISION. Vet ni inte vilket det bandet är det nåt fel. Alternativt ska ni dra åt helvete som gitarristen Lord K. Philipson skulle ha uttryckt det. Ren rens handlar det om - tryck på play och få hjärnan utblåst av högkvalitativ death metal. Så är det, varken mer eller mindre. Spelad låt: Double Barrel Remedy.

Surfade vidare till två-taktsmatande skräckthrash/death konglomeratet F.K.Ü. Riktigt kul - i alla fall en stund - med musik som bygger på ren spelglädje. Kommer man att komma ihåg bandet som ett av de största i världshistorien. Nä, men det betyder inte att bandet är dåligt. Spelad låt: Grave Robbing Mania

Elektrofusionerad deathmetal med matig produktion hittades på VALLEY OF THE DEADs sida. Inget som fastnade egentligen, men inget som jag avfärdade helt heller. Spelad låt: Awaiting The Turmoil.

Mer mörker än något annat fick man sig till livs på FACEBREAKERs sida - namnet säger ju en hel del om vad det handlar om. Nedstämt till gruvdjup och ett growl som mer än väl gör jobbet. Bra. Spelad låt: Soul Eater.

/Martin

Inga kommentarer:

Featured Post

Fredagslistan 2024, vecka 13: Hetast just nu enligt Martin

 Gott folk!  Idag är det långfredag. En dag som, om du är kristen, ska tillbringas i dyster kontemplation över att Jesus spikades upp på kor...

Populära inlägg