torsdag, februari 11, 2010

Inköpsförslag önskas

Gott folk!

Helsingborgs stadsbiblioteks musikgrupp skall ha inköpsmöte nästa onsdag, så om man vill lämna förslag på vad vi bör köpa in för hårdrock/metal/grind eller vad man nu gillar att lyssna på i mer extrem musikväg går det bra att lämna inköpsförslag i kommentarsfältet på bloggen eller skicka ett mejl till martin.bensch@helsingborg.se.

Två plattor som kommer att köpas in är DARK TRANQUILLITYs kommande "We Are The Void" samt DILLINGER ESCAPE PLANs "Option Paralysis".

Deadline är tisdagen den 16/2 kl. 17.00

Dagens soniska slakt från Polen står MASTABAH för.

1 kommentar:

Kim sa...

Om jag har vägarna förbi Helsingborgs bibliotek nån gång... så skulle jag där, utöver de i inlägget redan nämnda, gärna vilja finna nya albumet av Rotting Christ, "Aealo", och gärna HIMs "Screamwork" i den begränsade didpack-utgåvan där det även ingår en CD med alla låtarna i akustiskt format :) Nya norska BM-konstellationen "Ov Hell" skulle också vara väldigt trevligt att hitta i hyllorna och kanske Overkills "Ironbound".

Featured Post

Fredagslistan 2018, vecka 26: Vinnie Paul

Gott folk! Jag gissar att ni, likt väldigt många andra, har uppmärksammat att PANTERAs legendariske trummis Vinnie Paul är död. Jag blev...

Populära inlägg