fredag, december 04, 2009

Nytt på WeRock

December månad bjuder på en kraftfull kanonad nya recensioner på WeRock - hela 13 stycken.

Att många etablerade band kom med nytt material under november blir ganska uppenbart när man ser namn som SLAYER, HYPOCRISY, NILE och GORGOROTH bland recensionerna, men även mindre akter som PITBULL TERRORIST och SUICIDAL ANGELS har nya skivor ute.

För egen del framstår IMPIOUS "Death Domination" som vinnare hos mig. Som ett skott åker denna skiva i slutet på året in på årsbästalistan. En verkligt stark skiva för oss som gillar blastbeats, growl och snygg produktion. Bandets bakkatalog innehåller även den en hel del musik i den aggressiva skolan.

Och på tal om listor - förutom den ordinarie årsbästalistan från skribenterna kommer vi i sann vi-kan-inte-få-nog-att-göra-listor-anda publicera listor över de 10 absolut bästa metalplattorna med hemvist i Sverige. Nedan är ett exempel på en låt från en skiva som är med på min lista som en liten teaser.

2 kommentarer:

Marie sa...

Ytterligare ett fantastiskt låtval! Bloodbath är lätt ett av Sveriges allra bästa band genom tiderna.

Metallbibliotekarien sa...

Marie: Framför allt imponeras jag av Axerots fullkomliga avslappning vid leverans av blastbeats i början på låten. Det ser ju så förbannat enkelt ut.

Featured Post

Fredagslistan 2019, vecka 50: In på upploppet

Goddagens! Idag är det inte bara fredagen den 13:e utan även lucia och då kan vi ju passa på att tänka både på blandade skräckfilmer och på...

Populära inlägg