fredag, december 04, 2009

Nytt på WeRock

December månad bjuder på en kraftfull kanonad nya recensioner på WeRock - hela 13 stycken.

Att många etablerade band kom med nytt material under november blir ganska uppenbart när man ser namn som SLAYER, HYPOCRISY, NILE och GORGOROTH bland recensionerna, men även mindre akter som PITBULL TERRORIST och SUICIDAL ANGELS har nya skivor ute.

För egen del framstår IMPIOUS "Death Domination" som vinnare hos mig. Som ett skott åker denna skiva i slutet på året in på årsbästalistan. En verkligt stark skiva för oss som gillar blastbeats, growl och snygg produktion. Bandets bakkatalog innehåller även den en hel del musik i den aggressiva skolan.

Och på tal om listor - förutom den ordinarie årsbästalistan från skribenterna kommer vi i sann vi-kan-inte-få-nog-att-göra-listor-anda publicera listor över de 10 absolut bästa metalplattorna med hemvist i Sverige. Nedan är ett exempel på en låt från en skiva som är med på min lista som en liten teaser.

2 kommentarer:

Unknown sa...

Ytterligare ett fantastiskt låtval! Bloodbath är lätt ett av Sveriges allra bästa band genom tiderna.

Metallbibliotekarien sa...

Marie: Framför allt imponeras jag av Axerots fullkomliga avslappning vid leverans av blastbeats i början på låten. Det ser ju så förbannat enkelt ut.

Featured Post

Fredagslistan 2024, vecka 15: Coffin of the Storms

För de som fortfarande ägnar den norska scenen någon uppmärksamhet inträffade nyligen en av årets större händelser: COFFIN STORMS släppte si...

Populära inlägg