måndag, oktober 19, 2009

På gång i framtiden

Mitten på månaden brukar alltid betyda bråda dagar för mig eftersom jag tycker om att ha god framförhållning när det gäller kommande publiceringar. Med tanke på att jag numera skriver för både Werock och Metal Covenant kommer nog denna inställning inte ändras inom överskådlig framtid.

Vad kan man då förvänta sig? En kommande trippelrecension av pågående dödsturnén ENTOMBED/AMON AMARTH kommer att dyka upp på Werock inom kort. Detta är ett grepp som jag verkligen gillar. Vi gjorde en liknande grej om VADERs 25-årsfirandeturné, och det är på ett sätt väldigt bra att hela redaktionen är så pass utspridd som den är: vi täckte Stockholm, Göteborg och Malmö när det gäller VADER och nu när turen är kommen till ENTOMBED/AMON AMARTH kommer ni att kunna ta del av recensioner från Örebro, Köpenhamn och Malmö. Att Fredrik "Blasphemedia" Sandberg har gjort en intervju med AMON AMARTHs trummis Fredrik Andersson kommer innebära att fans av bandet kommer få sitt lystmäte över bandet någorlunda tillfredsställt.

Jag håller också på att recensera två plattor - EVERGREEN TERRACEs "Almost Home" och SACRED STEELs "Carnage Victory" och som det ser ut nu är ett band en trevlig ny bekantskap, medan ett verkligen inte är det, haha.

3 kommentarer:

Kim sa...

Det blir spännande att läsa vilken av plattorna som funnit nåd inför dina kritiska ögon (öron?)... Ser också mycket fram emot att ta del av den väntat maffiga trippelrecensionen :)

Fredrik sa...

Ett förtydligande, bara: intervjun jag gjort med AA var med trummisen Fredrik Andersson, och inte med Hegg! :-)

Ser så klart - precis som Kim - också fram emot den matiga liverecensionen! Skall bli intressant att se i vilken utsträckning jag sett det hela på samma sätt...

Metallbibliotekarien sa...

Fredrik: tack för det - har ändrat nu :)

Featured Post

Fredagslistan 2019, vecka 50: In på upploppet

Goddagens! Idag är det inte bara fredagen den 13:e utan även lucia och då kan vi ju passa på att tänka både på blandade skräckfilmer och på...

Populära inlägg