fredag, oktober 16, 2009

Mer skriverier

Inom en snar framtid kommer man att kunna läsa texter av mig på fantastiska Metal Covenant! Jag har under många år närt en djup kärlek för det engelska språket - och nu kommer jag få en möjlighet att kombinera denna känsla med metal, det kan ju knappast bli bättre, haha! Om man hellre vill läsa recensioner av mig på svenska kommer jag fortsätta att skriva för Werock också.

3 kommentarer:

Fredrik sa...

Man får väl passa på att gratulera, då! Skall bli spännande att läsa. Sidan såg iofs en aning rörig ut, men rätt välfylld...

Passar också på att meddela att jag flyttat min blogg, och numer återfinns på Blogspot. Den nya adressen är:

http://blasphemedia.blogspot.com

Kim sa...

Grattis till dig, Martin, och grattis till Metal Covenant som får en så duktig recensent i sina led! Tur bara att du inte slutar att också skriva på svenska eller slutar skriva hos oss på Werock :)

Metallbibliotekarien sa...

Fredrik: en smula rörig är den men jag gillar det på något sätt. Har även uppdaterat din bloggadress - tycker faktiskt att det är gött att du har bytt till blogspot, Noggs gränssnitt tilltalade aldrig mig.

Kim: Kommer inte att sluta skriva för Werock, gillar ju att skriva på svenska också :)

Featured Post

Fredagslistan 2019, vecka 50: In på upploppet

Goddagens! Idag är det inte bara fredagen den 13:e utan även lucia och då kan vi ju passa på att tänka både på blandade skräckfilmer och på...

Populära inlägg