tisdag, september 06, 2016

Supporta scenen: Persefone

2013 så släppte andorranska PERSEFONE "Spiritual Migration", en skiva så öronbedövande bra att jag satte den på plats nummer 1 på min årsbästalista det året.

Nu är bandet på gång med nytt material i form av sitt femte album betitlat "AATHMA" som kommer ges ut - förhoppningsvis - i början av 2017. Jag skriver förhoppningsvis eftersom bandet har dragit igång en crowdfundingkampanj som ultimativt ser till att medlemmarna kanske går med vinst på hela företaget, eller åtminstone ser till att förlusterna inte blir för stora.

Bakom utgivningen står det svenska bolaget ViciSolum och för mixen och mastrandet av skivan står Jens Bogren - en i det närmaste garanti för att skivan kommer att låta fantastiskt.

Vill du bidra - på samma sätt som jag har gjort - så hittar du länken till rätt sida här. 

Som idé tycker jag crowdfunding är fin. Detta markerar tredje gången som jag backar ett projekt. De två andra är NECROSAVANTs "Aniara"-projekt och Bladen Brinner-poden som är en pod om barn- och ungdomslitteratur för vuxna lyssnare. Såklart finns det projekt som är rent tramsiga och kanske redan från början kvalitetsmässigt dödsdömda, men PERSEFONE hör till en skara band som jag tycker förtjänar mer uppmärksamhet och baserat på den musik som gruppen tidigare har skämt bort oss med så tycker jag de är värda både vår uppmärksamhet och en del av våra pengar.

/Martin


Inga kommentarer:

Featured Post

Fredagslistan 2019, vecka 20: Är det något ruttet med Danmark?

Gott folk! För de litterärt bevandrande av er så kanske ni uppfattar titeln på den här veckans lista som något av en parafras av William S...

Populära inlägg