onsdag, april 22, 2015

WeRock flyttat

Kära läsare!

Några av er vet kanske att jag också skriver för webzinet WeRock, och har gjort så sedan 2007. Häromdagen bytte vi hemvist från en .se-domän till en .nu-domän och gick över att göra sidan i WordPress.

Sidan är betydligt mer lättnavigerad, snyggare mycket beroende på att Fredrik Sandberg har lagt ner ett stort och gediget arbete på kort tid, och att bloggkollega och bibliotekskollega Susanne har designat den fruktansvärt snygga bannern som ni ser ovan, och mer lättskött för oss som skriver för zinet. Jag måste säga att det spritter i lekamen när jag jobbar med sidan, och det finns redan en hel del nytt material att läsa i form av nya skivrecensioner av TIBULATIONs, AGES, IRREVERSIBLE MECHANISMs SHADOWQUESTs och CHAOS DIVINEs senaste alster samtliga skrivna med samma driv och känsla som på den gamla sidan. Och ja, vi kommer att tanka över allt det gamla materialet till vår nya adress. Fy satan vad vi har producerat text, det säger jag bara - haha!

I vilket fall - hoppas att ni kollar in sidan och trevlig läsning!

/Martin

Inga kommentarer:

Featured Post

Fredagslistan 2019, vecka 50: In på upploppet

Goddagens! Idag är det inte bara fredagen den 13:e utan även lucia och då kan vi ju passa på att tänka både på blandade skräckfilmer och på...

Populära inlägg