onsdag, april 08, 2015

Supporta scenen: 220 Volt, Wolf och Cloudscape - The Tivoli på fredag

För min del började det med Metalljournalen tror jag. 220 VOLTs video till It's nice to be a king visades och en livslång kärlek tog vid. Jag köpte singeln bara någon dag efteråt, och har sedan dess närt ett lite ruinerande intresse för detta fantastiska band. När Robban dessutom förärade mig deras debutsingel, inköpt på Skivcity i Helsingborg på den tiden skivaffärer fanns, så var cirkeln sluten. Jag har bara aldrig fått möjlighet att se dem live.

Detta råder jag äntligen bot på på fredag. Bandet gästar Helsingborg för första gången vad jag erfar - rätta mig om jag har fel - och jag är naturligtvis på plats på The Tivoli. Med den nya plattan "Walking in starlight" i bagaget bjuds vi äntligen på lite Östersundsk rock'n'roll. Det var fanimej på tiden!

Dessutom står CLOUDSCAPE för kvällens öppning, med en ny platta även där mer eller mindre färdig känns det som att de borde premiärköra åtminstone en ny låt. Eller hur Micke, Svärra & Stefan?

Biljetter: HÄR
Facebookeventet: HÄR
/Alex

Inga kommentarer:

Featured Post

Fredagslistan 2018, vecka 15: Islands briljanta karghet

Kära fredagskamrater! Idag tänker jag botanisera i den karga flora som utgör Islands mer extrema musikområden, nämligen black metalscen. H...

Populära inlägg