lördag, december 28, 2013

Metallbibliotekarierna får utmärkelse!

Robert Gustafsson, mannen bakom bloggen Metal!, har i sin stora godhet utnämt vår blogg till årets blogg med följande motivering

Anledningen till att detta är årets bästa blogg (konkurrensen är rätt hård, med siter som Svarta Tankar, Hatpastorns Likpredikan, Tune Of The Day och A Fair Judgement som närmaste namn) är att 2013 är året då det faktum att man har tre skribenter verkligen fått effekt.

Man har levererat fasta inslag med en imponerande stringens (Fredagslistan och Veckans Klipp är två bra exempel) samtidigt som man verkligen dragit fördel av de olika medlemmarnas spännvidd. Det spretar enormt i själva listorna, och det dyks sedan på djupet med en imponerande kompetens när man gör temainlägg eller serier som behandlar klassiska band.

Ingen annan blogg har detta år gett mig lika många uppslag att utforska vidare, eller lika många fantastiska skivtips. Framförallt har ingen annan blogg gett mig lika många bra läsupplevelser spritt över året.

Mycket bra jobbat, Martin, Susanne och Alex!

Vi tackar såklart Robert något oerhört - det gladde oss verkligen detta!

/Metallbibliotekarierna

3 kommentarer:

Chief Rebel Angel sa...

Hehe....stora godhet och stora godhet...ni var ju värda det!
Arbetsseger! :-)

Grattis, och fortsätt så. Jag lovar i min tur att inkomma med minst fem (5) önskemål om teman under året. Till fredagslistan då, förstås!

Christofer sa...

Grattis! Det är ni värda. Hoppas på ett minst lika bra 2014.

Metallbibliotekarien sa...

@Chief: mycket bra - förslag gillas starkt :)
@Christofer: Aww - tack så mycket!

Featured Post

Fredagslistan 2018, vecka 24: Suffocation!

Gott folk! Jag fortsätter att tokpeppa inför Copenhell som är nästa vecka, med att köra en lista med SUFFOCATION som enda band. Det här ...

Populära inlägg