onsdag, juni 20, 2012

Kvalitetssubstitut

Min kärlek till NASUM är tämligen väldokumenterad vid det här laget (hoppas jag). Oron över att missa bandet på dess avslutningsturné är fortfarande påtaglig faktiskt.

Därför är det kul att franska Hellfest hade den goda smaken att banda bandets gig och lägga ut på nätet. Och det är ju prick så bra som jag trodde att det skulle vara. Gosse vad NASUM visar att de är virket till det så kallade skåpet. Och Keijo Niinimaa (ROTTEN SOUND) - vilken hjälte det rör sig om. Jag tycker att NASUM gjorde helt rätt i att välja den karge finnen till att sköta de vokala plikterna.

Är ni sugna på att beskåda hur konserten var så kollar ni nedan. Ni kommer inte att ångra er. Eller kanske lite om ni inte gillar grindcore ;)



/Martin

2 kommentarer:

Andreas sa...

Hej. Det här har ingenting med Nasum att göra, tyvärr, men jag skrev nyligen en uppsats nere i Lund om folkbibliotek & musikbloggar. Ni är med, bland 7 utvalda. Varsågod (eller ursäkta, kanske)!

Andreas sa...

Öh ja, länk till pdfen finns i mitt namn där. Ps, tack för Hellfest-länken. Missar deras turné helt, tyvärr. Ses på Faceplant antar jag (hoppas på full rapport, främst från Derangeds gig, hint hint).

Featured Post

Fredagslistan 2024, vecka 16: Dalarna darkness descends

När jag tänker på idén om landet Sverige och kanske framförallt någon mytologisk bild är det inte sällan Dalarna dyker upp i mitt huvud. Det...

Populära inlägg