tisdag, januari 31, 2012

Napalm Death harvar vidare

Personliga favoriterna NAPALM DEATH är ju på gång med nytt alster. Att det låter bra kan jag intyga då Century Media i helgen såg till att jag fick tillgång till skivan. Det ledde till glada krumsprång i lägenheten hemmavid. Grannarna måste ha undrat i alla fall lite vad som felades mig, haha!

Quarantined som ni kan betitta i en skönt kaotisk liveversion nedan ger en fingervisning om vart det barkar. Häromdagen lade bandet dessutom ut en till låt - Leper Colony som inte heller den är så dum.


I övrigt känns albumet, "Utilitarian" mer episkt än tidigare skivor. Det är ilsket som vanligt, men den politiska vrede bandet alltid har utstrålat känns mer pregnant än någonsin innan.

/Martin

5 kommentarer:

Tom S. sa...

Soundtracket till min jul. Fortfarande årets bästa album och det ska bli intressant och se ifall något band lyckas slå detta.

Håller med, mer episkt, mer industriellt och framförallt politiskt. De stödjer Occupy-rörelsen med en kampanj som kommer snart. Har en intervju med Barney att bjuda på nästa vecka.

Metallbibliotekarien sa...

Ah - ser fram emot att få läsa den. Kan säga att intervjun jag gjorde med Barney för ett tag sedan är den roligaste jag gjort överhuvudtaget.

Tom S. sa...

Jaså? På vilket sätt? Han är ju rätt torftig engelsman? =)

Metallbibliotekarien sa...

Nämen, det är mest hans engagemang som jag uppskattar, samt att han är en uppriktigt genuin lirare.

Tom S. sa...

Det skriver jag under på!

Featured Post

Fredagslistan 2019, vecka 50: In på upploppet

Goddagens! Idag är det inte bara fredagen den 13:e utan även lucia och då kan vi ju passa på att tänka både på blandade skräckfilmer och på...

Populära inlägg