måndag, januari 23, 2012

Några reflektioner

Ni kanske undrar varför det inte kom upp nån blänkare om MASTODONs spelning på Vega i måndags? Jo, anledningen till detta var att jag gjorde en rejäl vänstersväng rakt ner i svenssonträsket (betydligt längre ner än jag brukar det vill säga) och åkte till Teneriffa. Totalt ocreddigt, jag vet, men ack så satans välbehövligt.

För er som vill veta så är orten Los Cristianos totalt infesterad av medelålders britter. Samtliga män hade ölkagge och urblekta svinfula tatueringar. Nej, jag överdriver inte. Vad resulterade detta i? Att jag hela veckan drack lager (inte en vanligt förekommande ölvariant i gommen) och åt groteska mängder pommes frites. Samt låg länge i solen.

Jag var trots detta inte helt frånvarande i etern. Stefan Lindqvist på Helsingborgs Dagblad ringde upp och intervjuade inför just MASTODONs gig. Resultatet hittar ni här. Han tar i å det grövsta den gode Stefan med citat som "Martin Bensch är känd för bloggen Metallbibliotekarien[...]". Hahaha, ja jävlar!

/Martin

Inga kommentarer:

Featured Post

Fredagslistan 2024, vecka 16: Dalarna darkness descends

När jag tänker på idén om landet Sverige och kanske framförallt någon mytologisk bild är det inte sällan Dalarna dyker upp i mitt huvud. Det...

Populära inlägg