torsdag, oktober 20, 2011

Kee Marcello, "rockstjärna"

Jag har fnissat ett tag åt att Kee Marcello ska släppa en biografi. Speciellt eftersom han döpt den till "Rockstjärnan som gud glömde" och att han i boken ämnar berätta om allt knarket som förekom i Europe. Det blir säkert en rolig läsning, på samma sätt som Börje Ahlstedts biografi var hysteriskt rolig fast den inte alls var menad så).

Imorse fräste jag så kaffe genom näsan i ett skrattanfall när jag såg att han dessutom ämnar släppa en skiva i november i samband med bokens utgivning. Skivans namn? "Europe: Redux". Skivans innehåll? Kee spelar Europe-låtar, men inte bara "sina" utan han passar på att spela in HELT RELEVANTA versioner av...you guessed it: Rock the night, Open your heart, Carrie och THE FINAL COUNTDOWN. Och givetvis bjuder han oss på sin version av humlans flykt - Bumble Kee.

"Hmm. En häst. Jag ser en häst. Det är en ganska hög häst. Kan jag kalla den för min? Den höga hästen? Jag hoppar upp och sätter mig. På min höga häst."

/Alex

1 kommentar:

Metal Shrine sa...

Boken är faktiskt ganska rolig på sina ställen. Han bjuder på en kul snedtändning i början av 80-talet. Skrattade högt.

Featured Post

Fredagslistan 2024, vecka 16: Dalarna darkness descends

När jag tänker på idén om landet Sverige och kanske framförallt någon mytologisk bild är det inte sällan Dalarna dyker upp i mitt huvud. Det...

Populära inlägg