torsdag, mars 03, 2011

Man vet att

ens eget musiklyssnande har gått i en helt annan riktning än THE HAUNTEDs musik när man efter 3 raka genomlyssningar av kommande "Unseen" endast orkar med en axelryckning medan det räcker med prick 1 sekund av ANAAL NATHRAKHs smakprov på kommande "Passion" i form av Violenti Non Fit Inuria för att försätta en i exstas. Jo, detta är ett faktum.

/Martin

3 kommentarer:

Tom S. sa...

Ja, vad ska man säga om Unseen? En axelryckning kanske? Å andra sidan har den en del riktigt starka spår.

Återkommer efter femtonde genomlyssningen.

Metallbibliotekarien sa...

Gör det. Jag känner väl till vad The Haunted betyder för dig, så det ska bli riktigt intressant att höra vad du tycker!

Anonym sa...

Haunteds sämsta, utan tvekan. Så jäkla trist också att nästan alla recensenter är såna mähän ... "jaha, nu ska det hyllas" tänker de halvslött ... jäkla fårskock. Unseen är ju bitvis horribel. Och Versus som alla (bä bä bä säger fåren) kommit överens om att gnälla på, sparkar ju Unseen åt helvete på alla vis ... och nej, Versus var inte (som fåren påstår) en reträtt till thrashen ... 1/3 av Versus är othrashig, precis som The Dead Eye. Jävla jorunalsiter som alltid ska härma varandra och inte orkar tänka själva för fem öre.

Kim Larsson

Featured Post

Fredagslistan 2019, vecka 29: Current state of affairs

Gott folk! Det blir en ganska spretig lista denna vecka. Jag har mest lyssnat planlöst på nyare musik, och från en hel massa olika subgenr...

Populära inlägg