tisdag, mars 08, 2011

Big 4 - revisited

Hade egentligen inte tänkt gå och se thrashens Big 4 igen - jag såg hela grejen förra sommaren i Prag och var såklart till mig i trasorna. Men när polare Jörgen hör av sig och säger att han har två plåtar till giget på Ullevi den 3 juli då kan man såklart inte stå emot. Att dessutom se IRON MAIDEN på fredagen kommer göra denna helg till en riktig mother of a blowout för att prata Monty Python-speak.

METALLICAs gamla plattor är gamla favoriter, SLAYER är ett av mina favoritband alla kategorier och MEGADETH har gjort några riktiga stänkare till album. Drömmer hade ju varit att banden trissade varandra till att verkligen göra kvällen till en tävling - då hade nog låtlistorna sett aningen mer intressanta ut än vad de nu kommer göra. METALLICA lär ju, mot bättre vetande, köra de sedvanliga sömnpillren från "Death Magnetic". Men visst hade det varit häftigt om de kom ut och körde inte "Master Of Puppets" utan hela jädra "...And Justice For All"?



Precis :-)

Vad gäller SLAYER hoppas jag att bandet kör hela "Seasons In The Abyss" även ifall jag vet att många nog gärna skulle se bandet plöja hela "Reign In Blood". Och visst den är ju bra - men "Seasons..." har ju för katten Spirit In Black



Går ni inte igång på det är det nåt fel, haha!

Sen håller jag såklart tummarna för att Mustaine med mannar bestämmer sig för att köra hela "Rust In Peace". Jo lite tryggt och tråkigt men den plattan är ju bandets bästa hands down.



Dra åt helvete vad bra den är!

ANTHRAX då? Nja - inte direkt favoritbandet i line-upen. Tur att de spelar först så man får det undanstökat. Förbandsdröm: TESTAMENT. Fast de enda som skulle känna sig trygga med det skulle nog vara SLAYER och MEGADETH som är i paritet rent spelmässigt med Chuck Billy och resten av bandet.

/Martin

Inga kommentarer:

Featured Post

Fredagslistan 2024, vecka 12: KRSNA-core

 År 1965 hoppade en gammal gubbe vid namn Prabhupada på båten i östra Indien och klev av densamma i New York. Där bodde han en sväng i en pa...

Populära inlägg