fredag, november 05, 2010

Fredagslistan vecka 44

Äntligen fredag! Ja, så känns det faktiskt idag - höstlov innebär i vanlig ordning mycket folk på biblioteket, och att man får avvärja minst ett slagsmål per dag mellan datorspelande ungar som vi sardoniskt nog konstaterande igår. Desto trevligare är det ju att göra fredagslistor, minst sagt!

Det har blivit en hel del AMORPHIS för min del - samt att jag börjat lyssna igenom de kandidater som kan komma ifråga för årsbästalistan i år. Ni har säkert noterat det också - 2010 har bjudit på en sanslös mängd riktigt bra musik, och den där trevliga ångestkänslan vad gäller listor har börjat öka i intensitet.

Alex har faktiskt en platta med på listan denna veckan som jag tycker är riktigt bra - "Victims Of The Modern Age" av Arjen A. Lucassen's Star One som visserligen inte innehåller några grindpartier alls, men desto mer snygg, välproducerad, mäktig metal med mycket snygga harmonier i sångstämmorna.

De övriga plattorna är bara några knapptryckningar bort - trevlig helg!

/Martin

Inga kommentarer:

Featured Post

Fredagslistan 2017, vecka 41: RAGANA

Gomorrn! Hösten dominerar vidare, fredagen är kommen, kaffet är upphällt och/eller inmundigat. Mina planer för dagens lista har varit omfa...

Populära inlägg