fredag, mars 05, 2010

Veckans fredagsvrål

BRAINDRILLs musik är ju inget för folk som inte gillar vare sig grind eller döds - för oss andra är ju detta mumma för öronen! Bandets "Apocalyptic Feasting" som lade ribban som en av de mest brutala tekniska döds/grindplattorna som passerade min stereo 2008 men blev efter ett försvarligt antal lyssningar rena knarket. Monumental Failure från kommande "Quantum Catastrophe" bådar gott - fortfarande supertekniskt, men med en del mer tunga - kanske inte svängiga - partier. Som den överväldigande majoriteten av musik från denna subgenre står och faller musiken med en trummis med i det närmaste övermänsklig speed i både händer och fötter - det har BRAINDRILL i Ron Casey som blästrar sitt kitt med en aggressivitet som är lika ljuv i mina öron som en kall öl på en varm sommardag.

Produktionen är också så mycket bättre än på "Apocalyptic Feasting" där framförallt trummorna var helt söndertriggade - nu har de mycket mer djup om man ska döma av ljudet på klippet. Ser mycket fram emot kommande släppet!

Inga kommentarer:

Featured Post

Fredagslistan 2018, vecka 26: Vinnie Paul

Gott folk! Jag gissar att ni, likt väldigt många andra, har uppmärksammat att PANTERAs legendariske trummis Vinnie Paul är död. Jag blev...

Populära inlägg