söndag, december 20, 2009

Lite uppdateringar

WeRock ligger sedan några dagar nere - det rör sig som vanligt om något tekniskt strul som jag som teknikidiot inte förstår mig på - men siten skall förhoppningsvis inte ligga nere särskilt länge till, så att vi kan fortsätta med vår nedräkning över vilka de 10 bästa svenska metalplattorna är.

Sweden Rock Festival meddelar att WATAIN skall komma till festivalen - och i och med det annonserandet har festivalen bokat ett band som jag faktiskt vill se. NAZARETH, RATT och RICK SPRINGFIELD drar, om jag uttrycker mig snällt, inte lika mycket.

Läste på SheerFaiths blogg att DARK TRANQUILLITY ställer in sin spelning på Close-Up Båten. Spontant känner jag en stor besvikelse då bandet var huvudanledningen till att jag ska ut på böljan den blå. Och så tycker jag lite synd om de kryssningsansvariga som nog kommer ha en del problem med att hitta en headliner av samma kaliber.

7 kommentarer:

Jarno sa...

Det trevligaste med Watain måste vara att de ska lira en hyllning till Bathory. 45 min Watain och 45 min Bathory. Tufft!

Trots det lär jag inte åka, alldeles för dyrt då jag planerat tågresa genom Europa istället.

Metallbibliotekarien sa...

Jarno: det ante mig att du skulle gilla just det faktumet, haha. Jag bör ju självklart kolla upp Bathorys katalog om det nu blir så att jag åker. 45 minuter Watain lär ju vara helt fantastiskt i vilket fall. Fast SRF får se till att boka fler band jag gillar, annars blir det lite väl lyxigt!

SheerFaith sa...

Tack för länken Metallbibliotekarien! Vi får se vilket band Close-Up ersätter med. Hoppas att det blir ett bra band! Om jag går till sjöss så är den största anledningen Cult Of Luna och att få se Tribulation en gång till.

Metallbibliotekarien sa...

SheerFaith: varsågod :) Ser mycket fram emot att se Tribulation - "The Horror" är verkligen svinbra!

Mozzy sa...

Jaså DT ställer in där? har jag missat.. är bra sugen på en sån däringa kryssing igen, även om jag vet hur galet det kommer att bli:)

Metallbibliotekarien sa...

Mozzy: Att du ens kan tveka - Jägermeistern hägrar!

Chief Rebel Angel sa...

...och så fick vi ju Sonic Jävla Syndicate istället. Brrrrr....

Featured Post

Fredagslistan 2018, vecka 26: Vinnie Paul

Gott folk! Jag gissar att ni, likt väldigt många andra, har uppmärksammat att PANTERAs legendariske trummis Vinnie Paul är död. Jag blev...

Populära inlägg