onsdag, oktober 28, 2009

The mother-of-a-blowout-skivköp del 1

I ett tidigare inlägg skrev jag om en låntagare som tyckte att det fanns för lite plattor av IRON MAIDEN och JUDAS PRIEST. Här kommer de skivor som kommer köpas in av Helsingborgs bibliotek i nästa omgång av dessa band.För mig personligen är IRON MAIDENs första sju plattor helt omistliga. Så sent som igår tog jag fram mitt vid det här laget välspelade vinylexemplar av "Seventh Son of a Seventh Son" och avnjöt detta episka mästerverk ännu än gång. JUDAS PRIEST var storhet är lika oantastlig som MAIDENs har jag faktiskt ingen annan relation till än att jag tycker att låten Painkiller är en riktig höjdare.
Men om ni trodde att det var nog med detta inköp så tar ni fel :) Inom en snar framtid kommer vi att ha genomfört det genom tiderna största skivinköpet på Helsingborgs bibliotek vad gäller tyngre musik. När jag började här har jag för mig att jag vid ett tillfälle köpte in tjugo skivor på en och samma gång. Detta rekord kommer nu att bräckas med råge.
Uppdateringar sker i vanlig ordning :)

3 kommentarer:

Jarno sa...

Vad gör man för att få detta jobbet? ;)

Metallbibliotekarien sa...

Jarno: haha, ja du en blandning av tur, utbildning och ett starkt metalintresse på en arbetsplats där ingen annan har det i samma utsträckning och där andra kollegor uppmuntrar sådant från dag ett. Enkelt uttryckt ;)

Tomasz sa...

Även jag håller på med en liten Iron Maiden revival. Efter att ha varit less och spisat deras musik länge förra året börjar jag återupptäcka bandet igen.

Featured Post

Fredagslistan 2018, vecka 25: Midsummer Massacre

Kära fredagskamrater! Igår gick jag på semester och det tänkte jag även låta fredagslistan göra denna dag, det är ju trots allt helg och vi...

Populära inlägg