onsdag, oktober 14, 2009

Close-Up Båten

Läser på Mattias Klings blogg att Göteborgs storheter Dark Tranquillity är bokade på Close-Up Båten.

Och då blir ju kryssningen som avseglar den 25 februari helt plötsligt så oerhört mycket mer intressant än när det bara var Tribulation som jag ville se av de första tre bokningarna. Cult of Luna har jag ingen relation till och Deathstars, ursäkta alla fans till bandet, måste vara ett av de sämsta banden på jordens yta.

Men när nu Stanne och manskap dessutom släpper nytt i nästan äcklig timing (22 februari släpps nya plattan) till dess att förtöjningarna lossas börjar jag allvarligt överväga att haka på. De spelningar jag sett bandet på tidigare har varit rena uppvisningarna i hur ett band ska bete sig på en scen. Stanne hör till eliten när det gäller frontmän - och hans grymma growl ligger på en sinnessjuk nivå. Plus att bandet har en låtkatalog som får det att vattnas i munnen.

2 kommentarer:

Manhammer sa...

Jag är sjukt sugen!!!

SheerFaith sa...

Jävligt sugen på att mönstra på Close-Up skutan igen. Var på första kryssningen 2007, då DT spelade, grymt bra röj. Tror att det blir en till tur nästa år.

Featured Post

Fredagslistan 2019, vecka 33: Once more into the breach, dear friends!

Gott folk! Tillbaka på lönearbetet sedan i måndags, och det har ju inneburit en omställning från sovmorgnar till att gå upp i en helt orim...

Populära inlägg