måndag, augusti 03, 2009

Metallbibliotekarien tillbaka.

Jag är tillbaka efter en fruktansvärt bra och välbehövlig semester.

Hösten, som man egentligen inte vill erkänna är på väg, brukar i alla fall bjuda på en hel del bra metal, inte minst konsertmässigt. För egen del ser jag, surprise, väldigt mycket fram emot BEHEMOTH och deras Nackbreakers Ball Tour tillsammans med ARSIS, DEVIL DRIVER och SCAR SYMMETRY på KB i november. Månaden innan kommer AMON AMARTH till samma ställe och tar med sig ENTOMBED som supportakt.

Hoppas också att ni inte har missat att ni kan ta del av hela "Evangelion" på BEHEMOTHs myspace - detta mina vänner, är godis för öronen om man gillar extrem metall. Låtarna, produktionen och 100 % ren aggressivitet gör att detta är årets platta för min del.

7 kommentarer:

Kim sa...

Välkommen tillbaka. Kan bara hålla med om att "Evangelion" är bästa tänkbara örongodis! Och trots att det är fyra månader kvar på året känns det inte fel att du redan utser den till årets platta.

För mig är det rätt avigt att Entombed ska vara förband till AA, det omvända hade känts mer riktigt...

Metallbibliotekarien sa...

Kim: Tack för det - känns rätt bra redan :)Det känns inte övermodigt att redan nu utse "Evangelion" till årets platta. Vet inte hur många gånger jag gått omkring med skivan i lurarna på stan omgiven av massor av folk och tänkt "fyfan, detta kommer att blåsa väck all tävlan inom scenen". Kul att det äntligen är dags för släpp. Ang. Entombed så är det nog bara en stubbe som skulle ifrågasätta det bandets CV - men det är ju som det brukar - nya band kommer upp och äldre kollegor hyllas mer för vad de gjorde förr - nästan som en naturlag. För egen del är jag glad att återigen få uppleva bägge banden, och dessutom på samma kväll :)

Tomasz sa...

Välkommen tillbaka. Ser frame mot en spännande musikhöst. Har en del grejer på gång själv.

Tomasz sa...

Välkommen tillbaka. Ser frame mot en spännande musikhöst. Har en del grejer på gång själv.

Fredrik sa...

Kul att se dig tillbaka in action.

Nej, att tippa "Evangelion" som #1 i år är nog inte alltför vågat...

Fanken, Kim, nu dödade du just mitt tänkta nästa inlägg på min blogg. Där tänkte jag ondgöra mig över att Entombed måste öppna åt AA - självklart skulle det, som du påpekar - vara tvärt om!

Oh well, you beat me to it fair and square. :-)

Mattias sa...

Hej det är M.Jandelin på werocks forum och ser att du ska dem på KB, trevligt för jag kommer också se på Amon Amarth och Behemoth i KB i höst.

Metallbibliotekarien sa...

M.Jandelin: fett, det kommer att bli bra konserter bägge två tror jag!

Featured Post

Fredagslistan 2019, vecka 50: In på upploppet

Goddagens! Idag är det inte bara fredagen den 13:e utan även lucia och då kan vi ju passa på att tänka både på blandade skräckfilmer och på...

Populära inlägg