onsdag, april 08, 2009

Nytt på ingång

Gick till We Love Music - den lokala skivaffären här i Helsingborg (väl värd ett besök för övrigt. Finns även i Lund) och beställde plattor till biblioteket. Dessa alster kommer inom en snar framtid att återfinnas i samlingarna.

Ny bekantskap för egen del - har bara lyssnat på senaste släppet från finska AMORPHIS "Silent Waters" lite grann. AllmusicGuide recommenderar dock denna platta - "Tales from the Thousand Lakes" så den fick det bli.

Har ju höjt ONE HOUR HELLs "Product Of Massmurder" till skyarna både här och på werock.se, så det vore en smula dumt att inte skaffa den till biblioteket.


Personligen tycker jag att varje bibliotek ska sträva efter att ha minst en skiva av fantastiska NASUM - vilket vi också hade i form av "Shift" tills någon med lägre empatinivå än en gurka stal denna. Så, nytt försök med fantastiska "Helvete".

WOLVES IN THE THRONE ROOMs "Black Cascade" ska tydligen vara nåt alldeles speciellt enligt senaste Close-Up Magazine. Shadows, du kanske vet mer om detta än jag just nu *skratt*.


Sparsmakade Jonn Jeppson gav FUNERAL MISTs "Maranatha" betyget 5 av 5 i dagens Sydsvenska Dagbladet och eftersom det funkade så bra med DEATHSPELL OMEGA vågar jag chansa på denna också.
Det var allt för denna gång. Glöm inte att det går bra att mejla inköpsförslag gällande metal/hårdrock till martin.bensch@helsingborg.se eller lägga en kommentar här på bloggen.

3 kommentarer:

Jarno sa...

WITTR är kanske det mest intressanta black metal-bandet. Bandets två första skivor är i alla fall enormt bra!

Metallbibliotekarien sa...

Jarno: gött att höra :)

Thomas sa...

Tales from the Thousand Lakes är rikigt bra den också. Fast länge sen man lyssna på den. Får kanske bli den imorn då, för sakens skull.

Featured Post

Fredagslistan 2018, vecka 26: Vinnie Paul

Gott folk! Jag gissar att ni, likt väldigt många andra, har uppmärksammat att PANTERAs legendariske trummis Vinnie Paul är död. Jag blev...

Populära inlägg