måndag, mars 16, 2009

Remedy

Sitter och lyssnar för fullt på ONE HOUR HELL och deras "Product of Massmurder" och kan bara konstatera att de är det botemedel jag behövde efter att ha utsatts för ad nauseamdåliga EKTOMORF.

Köttigt brutala riff synnerligen inspirerade av THE HAUNTED utan att för den skull inte ha något eget att bjuda på - plattan i mattan thrash med ett jävla driv - kan man egentligen få för mycket av detta? Inte just nu, och inte i min bok i alla fall. Njuter i fulla drag när trummisen Matte Ågren lägger 2-takt över 6/8 dels takt a la "In Vein" i "Pigfarm" lika mycket som jag njuter av att jag slipper lyssna på EKTOMORF nu när recensionen är skriven. Kommer att finnas att läsa på Werock.se nästa månad.

10 kommentarer:

Shadows of the North sa...

Mer NASUM åt folket!

Metallbibliotekarien sa...

Shadows: *skratt* kommer inte att säga emot dig - men ändå påpeka att jag hoppas att NASUM inte kommer ut med nåt mer material så de gamla plattorna får stå som de granithårda monument över hur bra bandet var, vilket de faktiskt förtjänar...

Shadows of the North sa...

Satt och lyssnade och var bara tvungen att skriva något och kände att jag skulle få en reaktion av dig. Den är ju så ***** bra.

Metallbibliotekarien sa...

*skratt* misstänkte att det var nåt sånt :D

Shadows of the North sa...

Apropå One Hour Photo gör ju deras MySpace att man vill höra mer och det skall bli riktigt intressant att läsa din recension.

Metallbibliotekarien sa...

One Hour Hell, annars håller jag med dig :) Plattan är faktiskt riktigt bra! Den går på repeat hemmavid för tillfället :)

Shadows of the North sa...

När man blandar ihop foto med helvetet vet man att man har för mycket att tänka på...

Fredrik sa...

Morning.

Vill be om ursäkt för att jag "lånat" temat One Hour Hell av dig för mitt inlägg idag, men jag blev tokförtjust i deras låtar och kände att jag måste hjälpa till att promota dem.

(Har naturligtvis gett dig tillbörlig cred i inlägget.)

Hoppas du kan ha överseende med detta? Promise not to make it a habit... :-)

Metallbibliotekarien sa...

Fredrik: Helt lugnt :) Ju fler som får reda på att detta band existerar desto bättre :)

Nosegarden sa...

Tack för tipset. One hour hell var ju helt lysande bra. De har gått på hårdrotation hos mig de senaste dagarna :)

Featured Post

Fredagslistan 2019, vecka 50: In på upploppet

Goddagens! Idag är det inte bara fredagen den 13:e utan även lucia och då kan vi ju passa på att tänka både på blandade skräckfilmer och på...

Populära inlägg