fredag, december 21, 2007

Metallbibliotekarien tar nu semester även under mellandagarna - se där en sak man inte har upplevt sedan man slutade plugga. Samtidigt vill jag tacka alla som har varit inne och läst och kommenterat - som skribent uppskattar man alltid feedback från sina läsare. 2007 var ett bra år - förhoppningsvis kommer 2008 att bli minst lika fyllt av blytung metal - på Helsingborgs bibliotek kommer jag fortsättningsvis att hålla koll på skivorna i den mer extrema avdelningen, som kommer att få en rejäl injektion i form av en hel drös svinigt bra musik - eller vad sägs om Gorgoroth, Down och Primordial plus en hel del annat?

Gott slut!

5 kommentarer:

Tomczek sa...

God Jul! Ska bli ett sant nöje att fortsätta följa dig nästa år!

Metallbibliotekarien sa...

God Jul på dig med Tomczek - kan bara tillägga att det även ska bli kul att läsa dina grejer nästa år :)

Robban sa...

Hej,

jag undrar om du möjligen vet hur jag ska komma i kontakt med Robban Becirovic. Skulle behöva kontakt med honom för en intervju. Har provat med Close-up-adressen och hans profil på My Space. Skulle dock behöva en mer personlig, för att vara på den säkra(re) sidan. Kan du hjälpa mig?

Mvh,

Roberth Ericsson, Tidningen Kulturen

Metallbibliotekarien sa...

Hej Robban!

Dessvärre kan jag inte hjälpa dig med detta - har inte nämre kontakt med R.B. än att jag prenumererar på Close-Up. Hoppas att det löser sig ändå :)

CresceNet sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

Featured Post

Fredagslistan 2018, vecka 26: Vinnie Paul

Gott folk! Jag gissar att ni, likt väldigt många andra, har uppmärksammat att PANTERAs legendariske trummis Vinnie Paul är död. Jag blev...

Populära inlägg