måndag, juni 01, 2020

Martins måndagsmeck 2020, vecka 23: Killitorous!

Ibland så kan ett bandnamn, i alla fall i början innan musiken kollats in, kanske lägga en smula hinder i vägen. Den senaste tiden så har i alla fall SODOMISERY kvalat in under dessa omständigheter. Likadant förhöll det sig med KILLITOROUS från Ottawa i Kanada. Som vanligt fick jag äta upp det, för när jag satte igång bandets platta "The Afterparty" som kom den 22/5 i år då fick jag återigen överväga att använda mig av uttrycket att musiken fucking slays, vilket ju alltid är trevligt. 

Bandet verkar ha en befriande lössläppt och inte speciellt allvarlig inställning till vad texter ska handla om. Det skrivs om sex, komik och filmer. På den här skivan har bandet det goda omdömet att döpa en låt till Total Protonic Reversal som såklart är taget från Ghostbustersfilmerna, vilket ju också hjälper. 

I ärlighetens namn så får KILLITOROUS mig att återigen inse att teknisk döds kan vara en av de bästa subgenrerna som finns inom metal. 

Vrid upp volymen, röj undan möblemanget för här vankas det yster ringdans för hela slanten!

<iframe src="https://open.spotify.com/embed/album/1JgZ46kBolRVCwpddCwZXn" width="300" height="380" frameborder="0" allowtransparency="true" allow="encrypted-media"></iframe>

Inga kommentarer:

Featured Post

Fredagslistan 2024, vecka 15: Coffin of the Storms

För de som fortfarande ägnar den norska scenen någon uppmärksamhet inträffade nyligen en av årets större händelser: COFFIN STORMS släppte si...

Populära inlägg