onsdag, mars 12, 2014

Ljuva maj

Maj blir en fin månad! Först nås vi av nyheten att SKINTRADE kommer till The Tivoli Helsingborg, förvisso som support till ELECTRIC BOYS (det borde naturligtvis varit helt tvärtom) men det spelar ingen roll för det kommer att bli ett dundergig! Hoppas att de slänger med nån låt från "Roach powder", sådana lös med sin frånvaro på releasegiget i Stockholm och nog kunde exempelvis I am få luftas lite? Klicka HÄR för biljetter!

Nästa partytrick i majlådan är att DAN REED NETWORK spelar på KB i Malmö den 28/5. Just Network har inte spelat ihop särskilt mycket sedan tidigt 90-tal, jag såg dem på det numera nedbrunna Strandbaden i Falsterbo i juli 1993. Dan Reed har gjort en hel del väsen av sig sedan han kom tillbaka till musikvärlden 2008 men att man skulle få återse Network hade jag aldrig vågat hoppas på. Get to you, det är det enda jag säger.

Få har väl missat debaclet kring KISS och Hall of fame-tramset. Om detta säger jag prick inget, jag noterar istället att det i dag är 38 år sedan de gjorde en bejublad specialkonsert på The Warehouse i New Orleans och väljer att fokusera på den tiden istället.

/Alex

1 kommentar:

Christer sa...

Dan Reed Network... Där kan vi snacka tidsmaskin! Jag blev 17 år igen när jag tryckte igång den, tackar! :-)

Featured Post

Fredagslistan 2018, vecka 16: Nu och då

Gott folk! Idag tänkte jag att vi skulle sätta vissa bands utveckling under lupp. Jag fick idén när jag helt slumpmässigt fick reda på att...

Populära inlägg