fredag, juli 19, 2013

Fredagslistan vecka 29 - Låtar som heter samma

Heja på dere och välkomna till Räkna Med Rizzla.

Eftersom andra har tagit semester har det ärofyllda uppdraget att förse världen med en liten spellista inför helgen fallit på undertecknad. Eftersom jag som vanligt är sprängfylld med goda idéer och påhittigheter så blev temat för denna veckans lista:

"Låtar som heter samma som låtar som heter samma. Som låtarna. Som heter samma som de andra låtarna. Alltså de låtarna som heter samma som låtarna jag först talade om."

Vi går starkt ut med en trojka Into the night, veckans fynd var som bekant en JACKAL-konsert varför de får inleda listan. Efter detta bjuds vi på några dubblar för att sedan starkt få en kvadrupel Gypsy. Det är för övrigt nästan otroligt hur många låtar DEEP PURPLE skrivit som heter som andras låtar. Jag valde att nästan bara köra en låt per band, så några Purplelåtar ni SLIPPER höra är Time to kill, Lick it up och Under the gun som alla dessutom finns som betydligt bättre låtar signerade andra band. (Detta hindrar i och för sig inte att Purple är med några gånger på listan ändå, men i ett par olika sättningar i alla fall.)

Mot slutet anas en sommarhit vars två olika versioner kanske inte kan anses vara två låtar per se. Eventuella klagomål på detta hänvisas till callegurra@hovet.se

Undrar vad det blir för tema nästa vecka. Någon som har en idé?

/AlexInga kommentarer:

Featured Post

Fredagslistan 2018, vecka 24: Suffocation!

Gott folk! Jag fortsätter att tokpeppa inför Copenhell som är nästa vecka, med att köra en lista med SUFFOCATION som enda band. Det här ...

Populära inlägg