torsdag, maj 02, 2013

Vi ses kanske på Sweden Rock?

Ibland tar livet underliga vändningar, först hade jag inte tänkt åka till Sweden Rock Festival alls i år p.g.a. andra bokningar, men nu står jag där med torsdagsbiljett och inte mindre än tre uppdrag. Tanken var ju dessutom att konserter med KISS för mig var ett minne blott, men jag är inte sämre än att jag kan ändra mig när vänner behöver min hjälp. Och oavsett hur jävlig Paul än låter sångmässigt så är det i ärlighetens namn ingen stor uppoffring jag anser mig behöva göra :)

Rockmässan ska ha ett tält på Sweden Rock och på torsdagen har Kiss Army Sweden bord i det tältet. Där kommer jag att spendera en stor del av dagen, varför inte hoppa förbi och säga hej och önska något inför Kissföredragsdagen på Helsingborgs stadsbibliotek i oktober? Jag har som bekant lovat bjuda på ovanliga grejer och ovanliga grejer ye shall have - det lovar jag!

Utöver Kisseriet kommer Helsingborg att vara det mig veterligen enda biblioteket i landet som har en livebloggare på festivalen. Jag har med mig iPaden och tänker se till att Metallbibliotekariebloggen fylls med allehanda rapporter, bilder och trams såtillvida nätgudarna är med oss.

Om en månad och fyra dagar är det dags. Väl mött där, hoppas att någon kommer fram och hälsar. Är det soligt ute så är jag han med hatten.

Tills dess tar vi en sång./Alex

Inga kommentarer:

Featured Post

Fredagslistan 2018, vecka 24: Suffocation!

Gott folk! Jag fortsätter att tokpeppa inför Copenhell som är nästa vecka, med att köra en lista med SUFFOCATION som enda band. Det här ...

Populära inlägg