torsdag, december 13, 2012

An Ace Frehley Christmasgift

Jag hittade en skiva i gömmorna igår med två filmer som inte tidigare funnits tillgängliga på youtube. Det var den gode herr Svärra som filmade en del med sin fotokamera när ACE FREHLEY spelade i London 2008, det finns massor av klipp från giget på youtube i blandad kvalitet men ingen lyckades filma den bästa låten för kvällen: Stranger in a strange land. Detta är som bekant en av de allra tidigaste FREHLEY´S COMET-låtarna och den spelades bara 1985, 1987 och på ett fåtal gig 1995 så det var en välkommen återkomst. Dessutom lyckades Svärra även filma merparten av Hard times som bara funnits i två 54-sekunders- respektive 36-sekundersklipp tidigare. Båda har halvhygglig bild men nytt pålagt ljud från en fin källa courtesy of...en vän. Jag hoppas detta skall glädja alla Acefans.


/Alex (som i den andra kanalen idag gör årets sista Resa till ingenstans!)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Alltid kul att kunna tillgodose alla bootlegers behov. Får väl ta och införskaffa en bättra kamera till nästa gång dock.
Fast som vi brukar säga: en dåligt filmad konsert är bättre än ingen alls.
Swordski

Alex sa...

Ain´t that the truth! Halleluja!

Anonym sa...

på den tiden 2008 var ju "filmkamerorna" som ingick i vanliga kameror och mobiler inget alls emot de vi nu har i nutid så att dessa klipp blev så pass bra är ju coolt!

Featured Post

Fredagslistan 2024, vecka 16: Dalarna darkness descends

När jag tänker på idén om landet Sverige och kanske framförallt någon mytologisk bild är det inte sällan Dalarna dyker upp i mitt huvud. Det...

Populära inlägg