måndag, oktober 15, 2012

Vi brer på tjockt med recensioner

på WeRock så här mitt i månaden. Hela 8 stycken faktiskt, vilket är några fler än genomsnittet.

3 stycken är från undertecknads tangentbord och kvalar i två fall in som verkligt extrem musik. Bäst, ojämförligast i mina öron, är nedanstående skiva -

"Vanitas" av som vanligt groteskt förträffliga ANAAL NATHRAKH. Att se detta band hamnar allt högre upp på listan över band som jag verkligen vill se innan jag trillar av pinnen (De andra är ROTTEN SOUND och WORMROT). Dessutom är omslaget riktigt snyggt, tycker ni inte?
Sen kände jag för att uppmärksamma er lite mer på CEREBRAL BORE som blåste bort mig fullständigt på From Womb To Waste-turnén som ni har kunnat läsa om på siten också. "Maniacal Miscreation" är en fin liten partyplatta som inbjuder till det som Christofer Malmström i DARKANE brukar kalla parningsdans för hårdrockare - moshpit.
 
Jag avrundar med KHORS från Ukraina och deras bitvis helt briljanta melankoliska black metal på "Wisdom Of Centuries".
 
Övriga recensioner: Janne går fullständigt bananas över WITCHCRAFTs "Legend", Robert blandar och ger i vad han kallar vardagstexter om KADAVARs, Peter Dolvings bizarra nya projekt och WO FATs (förfärligt uselt bandnamn!) nya skivor och Fredrik skriver om nyttjande av keyboards i samband med recensionen av MY REMORSEs skiva.
 
/Martin

Inga kommentarer:

Featured Post

Fredagslistan 2024, vecka 12: KRSNA-core

 År 1965 hoppade en gammal gubbe vid namn Prabhupada på båten i östra Indien och klev av densamma i New York. Där bodde han en sväng i en pa...

Populära inlägg