måndag, juli 30, 2012

Testaments nya

Antar att de flesta av oss som gillar TESTAMENT har sett att skivan nu ligger ute på Spotify.  Jag har sett fram emot skivan något oerhört. Nu när jag har lyssnat igenom skivan en ynka gång kommer jag på mig själv med att faktiskt fundera över om skivan lever upp till mina (höga) förväntningar. För helt övertygad är jag faktiskt inte, även om gitarrarbetet ligger på en nivå som får mig att till stora delar gå batshit crazy. Bredvid detta står till exempel Dragon Attack och Animal Magnetism två låtar som kan vara bland det sämsta bandet presterat på skiva överhuvudtaget. Och varför i hela helvetet tar man med en cover?! Det spelar liksom ingen roll att det är IRON MAIDENs Powerslave - covers är något som man ska pyssla med när man inte är ett etablerat band. Skriv egna låtar.
Återkommer om ett antal lyssningar - då jag hoppas att skivan växer med fler lyssningar i bagaget.

/Martin

4 kommentarer:

Anonym sa...

Låter tyvärr ej bättre än en modern variant av Souls of black :( efter ett par lyssningar. Och som du säger, VARFÖR covers????
Johan Halldin

Tom S. sa...

Dessa covers är ju ändå på deluxe-utgåvan och egentligen inget konstigare än de tre olika covers som följde med Machine Heads speciella utgåva av "Unto The Locust".

Har dock alltid dissat bonuslåtar och covers så mig gör det inget alls. Jag går efter det egna materialet. Tycker inte det är något att bli upprörd över =)

Metallbibliotekarien sa...

Johan: Visst påminns man om "Souls Of Black". Ingen favorit i diskografin för mig i alla fall.

Tomasz: Du har helt rätt. Bonuslåtarna var nog bara droppen som fick bägaren att rinna över - orimliga förväntningar på skivan som byttes mot vad jag nog får säga är en av årets besvikelser. Inte i digniteten MA "Illud..." men ändå. För tillfället är jag mer retad av det usla pukljudet i början på Powerslave än nåt annat ;-)

Alex sa...

Jag köpte enkelcd´n, jewelcase, inga covers eller annat trams. Jag är oerhört nöjd, True American Hate kan mycket väl vara bland det bästa bandet någonsin presterat.

Måtte de nu pallra sig hit i vår och headlinea KB eller nåt :)

Featured Post

Fredagslistan 2019, vecka 50: In på upploppet

Goddagens! Idag är det inte bara fredagen den 13:e utan även lucia och då kan vi ju passa på att tänka både på blandade skräckfilmer och på...

Populära inlägg