torsdag, september 01, 2011

Nytt på WeRock

Tveklöst kändast av banden vi recenserar denna dag i september är PAIN. Jag har alltid haft ett ganska ljummet förhållande till detta band där Peter Tägtgren har fått leka av sig med synthar och mer melodisk musik än den han har sysslat med i BLOODBATH, HYPOCRISY och LOCK UP. Alldeles oavsett vad man tycker om detta är ju karln lite av en legend och en begåvad låtskrivare. Vad Fredrik Sandberg tycker om "You Only Live Twice" hittar ni här.

Sen hälsar vi Tomasz Swiesciak välkommen tillbaka får man väl säga i och med hans recension av hypade CRAFTs platta "Void" som kan gå hem om man gillar black metal som den lät i början av 90-talet.

Högst betyg denna vända får CHAOS DIVINEs "The Human Connection" av Henrik Nygren som hör spår av DREAM THEATER, TOOL och OPETH i australiensarnas musik. Jag är inte helt ense med Henrik, men detta är tveklöst en platta som jag nog kommer ge ett antal chanser till.

Ni kan också läsa recensioner av PORTRAITs, GORDON FIGHTS, ICS Vortexs och THALAMUS senaste släpp.

Från mitt tangentbord kan ni, som utlovat, ta del av en text om EXHUMEDs "All Guts, No Glory", den förmodligen mest blodindränkta plattan i denna recensionsvåg.

/Martin

Inga kommentarer:

Featured Post

Fredagslistan 2024, vecka 12: KRSNA-core

 År 1965 hoppade en gammal gubbe vid namn Prabhupada på båten i östra Indien och klev av densamma i New York. Där bodde han en sväng i en pa...

Populära inlägg