fredag, juli 16, 2010

Fredagslistan

Rymmer idag en hel del gammalt gott rens - banden denna veckan är THE DUSKFALL, THE HAUNTED, ARSIS, EVEMASTER, WITCHERY och GOREFEST.

Någon gång varje sommar brukar jag komma in i något sorts lyssna på gamla favoriter stadie - det som vanligtvis brukar hamna i stereon vid sådana tillfällen är "Made Me Do It". Tror faktiskt att det är favoritplattan med THE HAUNTED, även om bandets övriga diskografi innehåller en hel del mumma. Det ska bli kul att se bandet på Malmöfestivalen senare i sommar. Skönt att festivalen tog sitt förnuft till fånga, med tanke på förra årets rent obefintliga line-up vad gäller hårdare musik.

Ganska naturlig koppling till WITCHERY dessutom - bandet där Jensen från THE HAUNTED helt ogenerat spelar thrash deluxe till öronens förtjusning. Likadant är det med THE DUSKFALL - lite trist att det bandet lade ner då bandet producerade en hel del riktigt bra musik.

Technerven kittlas med lite ARSIS som helt enkelt visar att krångligt är kul - och dessutom har riktigt bra gitarrgrejer i sin musik.

EVEMASTER och GOREFEST får stå för den mer renodlade melodödsen och renset. Heter man GOREFEST är det ju lite av en giveaway vad för sorts musik man spelar eller hur? Tänkte väl det.

Ha en trevlig helg!

Inga kommentarer:

Featured Post

Fredagslistan 2018, vecka 25: Midsummer Massacre

Kära fredagskamrater! Igår gick jag på semester och det tänkte jag även låta fredagslistan göra denna dag, det är ju trots allt helg och vi...

Populära inlägg