måndag, juni 28, 2010

Soilwork m.m.

Det vankas nya recensioner på WeRock - den 1/7 kl. 00:00:01 kommer ni kunna ta del av 18 stycken nya texter från skribenterna.

För egen del har jag satt tänderna i SOILWORKs kommande släpp (2/7) "The Panic Broadcast" och CIRCLE OF DEAD CHILDRENs "Psalm Of The Grand Destroyer".

SOILWORK hör ju till husgudarna - och "The Panic Broadcast", ja det låter helt enkelt jävligt bra! Riktigt bra låtar, som verkligen växer, bra gitarrarbete, grym sång, och ett trumspel från Dirk Verbeuren som får det att vattnas i munnen.

Var man besviken på "Sworn To A Great Divide" (vilket jag själv var) är "...Panic..." ett formbesked från bandet som verkar ha fått en nytändning.
Känner man för att höra Two Lives Worth Of Reckoning, en låt som verkligen är representativ för hur bra SOILWORK låter idag rekommenderas ett besök på bandets myspace.

På väg upp på siten är också en intervju, visserligen via mejl, med svenska dödsmetallarna AEON vars "Path Of Fire" sätter standarden vad gäller brutalitet i musik med ena handen bakbunden. Kul att även recensionen har hittat sina läsare - vid skrivande tillfälle har 274 personer läst recensionen vilket gör den till den mest lästa recensionstexten i förra omgången.

Inga kommentarer:

Featured Post

Fredagslistan 2018, vecka 26: Vinnie Paul

Gott folk! Jag gissar att ni, likt väldigt många andra, har uppmärksammat att PANTERAs legendariske trummis Vinnie Paul är död. Jag blev...

Populära inlägg