tisdag, juni 01, 2010

Nytt på Werock

Gott folk - nu finns det 25 nya recensioner att ta del av på WeRock. Ja, det är rekord, vilket ju känns fantastiskt kul! När jag satt och tankade upp texterna till databasen började det snurra i skallen lite extra i skallen - det brukar göra det eftersom det är en hel massa knapptryckningar som ska tryckas till i vanliga fall - vid recensionsupplägg nr. 20 började det gå runt rejält och jag var tvungen att nästan inta framstupa sidoläge och sedan äta en skorpa för att sansen skulle återvända hjälpligt i alla fall, haha. Kärt nöje var det i vilket fall.

Stor bredd i vad vi recenserar märks också denna månad - från undertecknads tangentbord får ni texter om allt från TORTURE DIVISIONs senaste rent för jävla utmärkta "Evighetens Dårar" till inte fullt så lysande CARVED. Plus 5 andra texter.

Medskribenterna har sysselsatt sig med bland andra KEEP OF KALESSIN, RHAPSODY OF FIRE, V8 WANKERS, HEAVEN SHALL BURN, BURZUM, TAROT, NEVERMORE, HOLE, DANKO JONES, CANDLEMASS och KISSIN' DYNAMITE.

Och det är mer på gång! Den 10:e kommer nya recensioner av WHITECHAPEL, FATAL EMBRACE och Nicke Anderssons IMPERIAL STATE ELECTRIC. Det ni är väl nåt att se fram emot? Tänkte väl det, ha ha!

Inga kommentarer:

Featured Post

Fredagslistan 2018, vecka 26: Vinnie Paul

Gott folk! Jag gissar att ni, likt väldigt många andra, har uppmärksammat att PANTERAs legendariske trummis Vinnie Paul är död. Jag blev...

Populära inlägg