måndag, juni 08, 2009

Sweden Rock Festival 2009 - behind the scenes

Trots att man lovar sig själv att man inte ska bli starstruck så går man såklart och blir det. Så här är lite bilder från backstageområdet, som var ungefär lika oprententiöst som resten av festivalen. En skillnad var dock att de hade sprit i baren, ett faktum som jag tog vara på, framför allt eftersom kylan bitvis blev påtaglig som ni kan se på nedersta bilden.

Motörheads presskonferens. Phil Campbell, längst till höger, var tvärsur och reste sig helt plötsligt upp och gick under presskonferensen.

In Flames under presskonferens.
Europe under presskonferens. Lägg märke till det något krystade leendet som Joey Tempest bär.
Dee Snider under Twisted Sisters presskonferens - lätt den roligaste under hela festivalen.
Jag och Orvar Säfström, Nirvana 2002 sångare, bland flera andra meriter. Lägg märke till mitt något ölpåverkade leende.

Som ni ser var det inte helt varmt - detta är i väntan på Heaven & Hells framträdande. Skulle tro att klockan var runt 23.00 och det började redan kännas som om den upplevelsen skulle bli en kamp mot elementen. Det blev den *skratt*. I slutet av konserten stod jag och stampade allt vad jag orkade i ett, fåfängt, försök att tina fötterna.

3 kommentarer:

Tomasz sa...

Såg IF's pressmöte på YouTube och det var ju bara dumma öststatare som ställde frågor som man hört flera gånger om.

Du verkar ha det grymt bra iaf. Jag ångrar lite att jag inte åkte men ska fan sikta på det nästa år. Kul att läsa om dina äventyr. Ser fram emot mera nyheter. För egen del blir det Roskilde snart.

Metallbibliotekarien sa...

Tomasz: Ja, det var ganska intetsägande frågor som ställdes faktiskt. Blev lite förvånad över det. Tror det kommer bli lite ödsligt på Roskilde - festivalen har tydligen bara sålt 40 000 biljetter. Men bandlistan ser ju ganska hyfsad ut :)

Anonym sa...

Tack for intiresnuyu iformatsiyu

Featured Post

Fredagslistan 2018, vecka 26: Vinnie Paul

Gott folk! Jag gissar att ni, likt väldigt många andra, har uppmärksammat att PANTERAs legendariske trummis Vinnie Paul är död. Jag blev...

Populära inlägg